Ondernemen in essentie Essentis
Home Download Vertel een vriend Contact
Essentis
H.Holtrust, zorgmanager:
Ontstaansgeschiedenis Essentis
Mijn naam is voluit Johan Lute van de Velde (1961).

Met een bedrijfseconomische achtergrond en tevens commercieel geschoold, vervulde ik enkele decennia management- en directiefuncties in het bedrijfsleven.

Een ernstige ziekte haalde mij letterlijk en figuurlijk onderuit. Mijn lichaam stopte er bijna volledig mee en niets bleef overeind. Nadat ik afscheid van dit leven had genomen en in volledige aanvaarding en acceptatie vrede had gevonden met mijn lot kwam er een transformatieproces op gang. Ongeneeslijk gelukkig met de essentie van het leven kan ik niet anders dan geďnspireerd vanuit het hart leven en werken. Dit is de bron van inspiratie bij alles wat ik doe.

Er is veel geschreven en gezegd. We worden overspoeld met tweedehands kennis en gekopiëerde wijsheden. Wat bekende mensen zeggen is bekend. Ik wil graag mensen bij zichzelf brengen, zodat ze zichzelf kunnen verwezenlijken. Anders gezegd, gewoon zichzelf zijn.

Daartoe is Essentis opgericht, een praktijk voor coaching en organisatieadvies met het ondernemen als rode draad. Essentis onderscheidt zich door een authentieke en eigenwijze benadering. Hierin staat de mens centraal, zodat u

met blij gemoed en fiere tred uw eigen pad kan banen. Meer Autobio

Spreekt dit u aan? Reageer.
Essentis