Ondernemen in essentie Essentis
Home Download Vertel een vriend Contact
Essentis
Mr. Dennis Jongbloed, ondernemer:
Referentie /
Ing. F.K. Schabbink:
- Ing. F.K. Schabbink: "Toen ik met Johan ging lopen zat mijn hoofd vol met ballast en zat ik niet lekker in mijn vel. Voor mijn gevoel zat ik gevangen en kon ik geen kant op. Johan heeft mij geholpen om de zaak weer op de rit te krijgen. Tijdens zijn wandelingen was hij een luisterend oor voor mij. Iemand die mij begreep en ook door vroeg op dingen. Net zo lang tot dat het mij duidelijk werd en dat ik weer er zelf over kon nadenken. Aan het lied "het tuinpad van mijn vader" heb ik goede herinneringen.

Het pad dat ik met hem gelopen heb was in het begin vol met troep. Aan het eind van het pad was de weg weer schoon en kon ik weer aan de toekomst werken. Ik ben Johan dankbaar voor het feit dat hij op zijn eigenzinnige eigen manier mij de spiegel heeft voor gehouden waardoor ik ben gaan beseffen dat het leven draait om de essentie; namelijk je eigen gevoel volgen.
Dan komt het altijd goed.

Doen wat je hart je ingeeft en leren luisteren naar je geest en je lichaam is zeer belangrijk.
Het lopen in de natuur is voor mij nu heel belangrijk geworden om te ontspannen en te kunnen nadenken over hetgeen je op dat moment bezig houdt.De balans houden tussen werk en prive is de uitdaging welke mij in de toekomst staat te wachten.

Met de bagage welke ik van Johan heb mee gekregen weet ik zeker dat het gaat lukken.
Dit geldt zowel voor mij als voor andere mensen.
Johan bedankt."
Terug naar het overzicht
Essentis