Ondernemen in essentie Essentis
Home Download Vertel een vriend Contact
Essentis
Bert Derks, management-trainer:
Referentie /
Menno Noordervliet, psycholoog

Ik wil graag even terugblikken op een hele dag met jou wandelen en in gesprek zijn. Voor mij had het sowieso de functie om mijn hart te luchten over iets heel emotioneels wat een paar dagen geleden gebeurd was.Maar het ging allemaal veel verder dan dat. Ik ging die dag iets beleven wat met mijn grondprobleem te maken had.

 Het voelt heel vertrouwd en veilig in jouw buurt. Het wandelen is fijn omdat je tegelijkertijd in de beweging bent en de prachtige natuur heeft ook nog een relativerende en helende werking. Je maakt niet vaak mee dat iemand je zo lang en zoveel liefdevolle aandacht geeft en op precies het goede moment je even een spiegel voorhoudt of iets verrassends zegt waar je wat aan hebt. Vooral je humor spreekt me erg aan. Met humor weet je de valkuilen van ons ego te duiden.

Je bent ook open over jezelf waardoor het makkelijker werd om mezelf bloot te geven. Je bent een goed voorbeeld van iemand die zichzelf niet meer in de weg loopt en in contact staat met je binnenwereld. Het gezegde “walk your talk” komt bij me op. Dat geldt zeker voor jou. Zoals je weet ben ik geïnteresseerd in de oplossing van het (mijn) ik-probleem en vond het dan ook inspirerend om met jou daarover van gedachten te wisselen. Je bent een ervaringsdeskundige die steeds naar essentie zoekt of eigenlijk niet meer zoekt. Dat geeft mij moed en inspiratie om op die weg verder te gaan.  Heel erg veel dank hiervoor.

Een groet vanuit mijn hart, Menno

 

Terug naar het overzicht
Essentis